Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 04:53

НВК №12

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 8 » СВЯТО ШКОЛИ
14:23
СВЯТО ШКОЛИ

Праця породжує пошану

Ось і відбулися ювілейні урочистості,

до яких так довго готувались

в наймолодшій школі міста – НВК №12.

Школа знаменно відсвяткувала

свій 25 – річний ювілей.

Позаду – незабутні емоції,

яскраві враження і багато щирих

та добрих слів на адресу закладу,

який став осередком культурного життя

Київського масиву в місті Коростені

 

Святкові урочистості,безперечно,потребували в першу чергу,душі і сердечного тепла,бо ми все - таки Школа, у якої є душа. Так, справді, свято відбулося, воно пройшло так, як того очікували організатори,– в щирій приязній атмосфері друзів та однодумців. А тому, в котрий раз звернувшись до газетних шпальт,ми хочемо цією статтею висловити вдячність її численним друзям – випускникам, які ,незважаючи на відстань і час, незручності, пов*язані із робочим днем чи особистими справами, все ж зуміли прийти чи приїхати на рідний шкільний поріг і віддати належну шану своїй школі. Так випускниці школи – Мацюк Зоряна (випуск -2014), Корнієнко Ірина(випуск – 2004), Казакова Марина(випуск - 2014), Борисюк Анастасія (випуск – 2017) стали ведучими, готували концертні номери, проводили зйомки у фотозоні, а випускники – Вербило Олександр,Мельниченко Олег,Ковальчук Вікторія, Суботіна Вікторія та Левченко Людмила подарували залу прекрасні пісні разом із автором Гімну школи Берковичем Леонідом Петровичем.

Сердечні слова подяки висловлюємо батькам, які знову підтримали шкільні перед*ювілейні починання і допомогли хто чим міг – хтось у проведенні святкового ярмарку чи у виготовленні прикрас, хтось – надав матеріальну допомогу.Тут ми принагідно дякуємо Міловідову Артему,голові піклувальної ради навчального закладу, нашому випускнику і батьку учениці 9 –б класу, який взяв на себе витрати щодо пошиття дітям концертних костюмів, керуючому МПП “Тріада С” Стужуку В.М.та головному бухгалтерові Літвинчук Л.О., матері учениці 8 – б класу, які допомогли,даючи знижку на продукцію друкарні, нині діючому батьківському комітетові в особі Олександра Седляра, головам батьківських комітетів попередніх років Старжинському В.Л. та Орищенку П.П.,які допомогли із усілякими підручними матеріалами. Щиро слід подякувати і тим, хто здійснює і здійснював інформаційну підтримку весь цей час – творчому об*єднанню “Коростеньмедіа” в особі Чижевської Наталії Миколаївни.

Заходам такого рівня,звичайно,важлива різностороння підтримка з боку громадськості, тому школа висловлює вдячність колективу міського Палацу культури ім.Т.Шевченка,а особливо директорові Залізку В.Д,який особисто контролював якість послуг концертного залу,директорові міської школи мистецтв ім.А.Білошицького Демиденку В.В.,працівники якої зустрічали гостей свята живою музикою,голові ради директорів міста та голові правління ПрАТ ”Коростенський ЗБШ” Куницькому В.І., що організував автобусний підвіз до місця проведення заходів,голові правління ПрАТ “Арсанія” Костюшко Н.В. за надану тканину для пошиття концертних костюмів,отцю Анатолію за матеріальну допомогу у прикрашанні Палацу культури та приміщення школи.

Школа висловлює свою вдячність за розуміння та підтримку, гідне пошанування навчального закладу та вручені подарунки міському голові Москаленку В.В., міському відділу освіти та народному депутату України Арешонкову В.Ю., а педагогам - Бароніній С.П. та Каленському А.М. за написання особливої пісні до 25 – річного ювілею “Школа, у якої є душа”.

Щире спасибі говоримо тим,хто в ці дні розділив з нами радість свята - директорському корпусові шкіл міста, колегам Центру розвитку дитини Сорочинській Г.А. та Рашко Н.М.,попереднім директорам школи – Охрімчуку Андрію Валерійовичу та Нижнику Олександру Павловичу,їх заступникам – Берднікову Сергію Леонідовичу та Цуран Світлані Петрівні, ветеранам праці- Липі Марії Мефодіївні та Сингаївській Ірині Миколаївні, гостям із Великобританії та всім щирим друзям рідної школи.

Найбільша вдячність нинішньому колективу школи, на який припав основний тягар підготовки до ювілею, - вчителям, які, не шкодуючи власного часу,працюючи у вихідні,а то й ночами, перетворили школу на майданчик яскравих та креативних творчих ідей ,створили з нуля Музей історії школи, етнокабінет “Українська світлиця”,підготували вчительський хор,вокальні сольні номери, танці.

Слова вдячності тим дітям, які брали участь в ювілейних урочистостях, - і танцівникам, і співакам, і читцям, і групі підтримки, і художникам, і оформлювачам, і екскурсоводам, і представникам органів учнівського самоврядування – всі вони доклали чимало зусиль до того, щоб свято пройшло якнайкраще.

Це ще раз доводить те, що ми – одна родина і що спільно з усіма учасниками навчально – виховного процесу та громадськістю можна досягти неабиякого успіху, злагоди та взаєморозуміння, а також ще раз продемонструвати громаді міста, що ми - Школа , у якої є душа, історія якої продовжується…

 

Переглядів: 484 | Додав: nvk12kor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz